De beste haardhout!

Verzenden

Alle haardhout producten zoals briketten, houtpellets en de verschillende soorten haardhout verzenden wij vanwege de grote via een transporteur. Bestellingen worden wekelijks verzonden (meestal de donderdag of de vrijdag). De kosten voor verzenden is €25 inclusief btw. U kunt uw bestelling ook op afspraak afhalen (meestal op de donderdag, vrijdag en zaterdagochtend). Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Bestelling binnen de gemeente Emmen worden gratis geleverd. Onze webshop controleert dit aan de hand van de ingevoerde postcode.

Standaard verzenden wij uw kleine bestelling (zoals de houtkachel ventilator) voor de vaste kosten van € 6,95 per bestelling. Bestellingen boven de €140 verzenden wij gratis. De levertijd is met name afhankelijk van de grootte van uw bestelling, maar ons streven is om uw bestelling binnen 5 werkdagen te leveren. Wij verzenden over het algemeen met PostNL, DHL of DPD. Mocht het om bepaalde redenen (bijvoorbeeld postbus zendingen) nodig zijn om met PostNL te verzenden, dan horen wij dat graag. U kunt dat noteren bij de opmerkingen bij uw bestelling.